Oslipat är en turnerande humorklubb som drivs av Fritte Fritzon och Marcus Johansson. Här ser du både väletablerade komiker och morgondagens storheter. Klubben har en avslappnad och vänlig atmosfär, och är ett utmärkt ställe för en kväll ute med vänner eller en dejt. Gör dig redo för en oförglömlig kväll med många skratt. För mer information kika in på www.oslipat.com

Lilla Jerusalem är en passionerad punkarrangör med fingertoppskänsla och en känsla av exklusivitet där alla ändå känner sig välkomna. Med ett brett kontaktnät har Lilla Jerusalem skapat en plattform för både de största namnen och de mindre. Deras arrangemang är kända för att skapa kvällar av svett, dans, energi, engagemang och entusiasm för musiken gör Lilla Jerusalem till en viktig kraft i punkscenen i Sverige.

The Hush Hush Club är en musikarrangör som främst spänner över pop, indie, rock, alternativt och experimentellt. Här får du chansen att upptäcka etablerade såväl som nya och spännande band och artister som du inte visste du skulle älska. Ledda av en passion för musik och en förmåga att hitta både alternativa och emellanåt bredare akter har The Hush Hush Club skapat en viktig plats på kartan i Sveriges live-landskap. The Hush Hush Club strävar alltid efter att gå utöver det vanliga och erbjuder regelbundet unika musikupplevelser med tematiska konserter och speciella gäster.

Club Unity arrangerar konserter med fokus på “core-musik”. Deathcore, metalcore, hardcore. Klubben levererar hård musik utanför Klubb Dissonans gränser där de mer kontemporära banden för vidare utvecklingen av hårdrock och metal i mer progressiva, genreöverskridande och framtidstonande stil.

Klubb Whatever har sedan starten 2002 levererat just… ja, whatever! Klubben arrangerar lite det de känner för men fokus är ofta på den hårdare musiken som inte kan kallas för hårdrock, hardcore eller metal. Vi snackar industri, noise, body, mörk elektro, kraut för att nämna några element. Men ibland när andan faller på bjuds det upp till rak rock n roll. Hursomhelst… whatever.

SekktorF skapar kvällar med de bästa synth-akterna som om det inte fanns någon morgondag. Här kan du som likt klubbägarna har ett hjärta som klappar för synth se både större och smalare akter – alla bokade med samma passion. Gör dig redo för en oförglömlig upplevelse och kom och upptäck SekktorF!

JUCC, Jönköping Underground Comedy Club, är din hemtrevliga kvartersklubb som mixar etablerade namn med pigga uppstickare. Hit tar du med din kompis, ovän eller halta farbror för att upptäcka din nästa favoritkomiker. Drivs av komikerduon Gabriella Fäldt och Carin Sollenberg.