Simon Gärdenfors & Anton Magnusson – Stad & land

Mar,24

Simon Gärdenfors & Anton Magnusson – Stad & land

Sofiehof Underjord Presenterar

Mar,24 • 19:30
SIMON GÄRDENFORS & ANTON MAGNUSSON – STAD & LAND
Biljetter på Specialisterna.se
Sveriges mest kompromisslösa humorduo är nu tillbaka med sina dubbla stand up-föreställningar STAD & LAND och åker på Sverigeturné! Simon är en riktigt skön storstadskille som bosatt sig i centrala Stockholm. Han verkar ha klippkort till metropoler som New York, Tokyo och London medan Anton har gått åt andra hållet och slagit rot ute på vischan i Trelleborgs kommun. Lugnt och skönt och långt från storstadens puls.
I sina nya stand up-föreställningar STAD & LAND driver Anton Magnusson och Simon Gärdenfors hejdlöst med kontrasterna mellan storstad och landsbygd.
Längd: 120 min (inkl. paus)
Producent: Markus Wiklund Ferrer, A Love Supreme
Om Simon Gärdenfors
Simon Gärdenfors är född 1978 och är en multitalang från Hjärup i Skåne och är serietecknare, rappare i gruppen Far & Son, TV-personlighet men framförallt stand up-komiker. Mellan 2020-2022 turnerade Simon med föreställningen “Uppvigling & Förledande av ungdom” tillsammans med Anton Magnusson och blev nominerad till Årets Föreställning i Svenska Stand Up Galan 2022. Simons första soloturné “En Slapp Timme” var den allra första svenska stand up-specialen att sändas på legendariska Comedy Central i Sverige. Simon har även medverkat i samtliga säsonger av SVT’s Släng Dig i Brunnen, Samhällsjudo på TV4 samt i Comedy Central Stand Up – Utan Gränser.
Om Anton Magnusson
Anton Magnusson är född 1983 i Trelleborg och är stand up-komiker och prisbelönt rappare. Mellan 2020-2022 turnerade Anton med föreställningen “Uppvigling & Förledande av ungdom” tillsammans med Simon Gärdenfors och blev nominerad till Årets Föreställning i Svenska Stand Up Galan 2022. Han har även medverkat i flera säsonger av SVTs Släng Dig i Brunnen och vann 2019 det årliga Johnny Bode-priset då hann fått ”årets största sociala medier-drev mot sig”.
I samarbete med Studieförbundet Bilda.

Kommande event

Kommande event

No Events
Visa alla event