Oslipat med Josefin Johansson och Ellinor Svensson

Apr,13

Oslipat med Josefin Johansson och Ellinor Svensson

Sofiehof Underjord Presenterar

Apr,13 • 19:30

Startar 13 apr 19:30

Standup med Oslipat! Den här kvällen har alla son-namn, men låt dig inte luras av det! Det är ett gäng väldigt ovanliga komiker med egna stilar som gör det här till en Oslipatkväll du kommer att minnas!

  • 18år+
  • Josefin Johansson behöver ingen närmare förklaring. Programledare för Smartare än en femteklassare, vinnare i På spåret och framförallt en makalös scenpersonlighet. Med energi som motsvarar ett genomsnittligt flisvärmeverk bjuder hon alltid publiken på stor show med lika delar trams och självutlämnande material.
  • Elinor Svensson bemästrar den svåra konsten att blanda in en gnutta sårbarhet i råa och skamlösa skämt. Det är personligt och gränsöverskridande. Alltid med ett imponerande sinne för humor. Elinor har hörts i Tankesmedjan i P3 och gör just nu succé med krimpodden ”Vad blir det för mord?”
  • Viktor Carlsson är en lovande stockholmskomiker som även skrivit manus till Robins i SVT. Som ståuppkomiker är han klurig, vass och väldigt likeable. Driver succépodden ”Poddarnas podd” tillsammans med Filip Andersson.

Framträdanden av Josefin Johansson, Ellinor Svensson, Viktor Carlsson

Kommande event

Visa alla event