Oslipat med Josefin Johansson och Ellinor Svensson

Apr,13

Oslipat med Josefin Johansson och Ellinor Svensson

Sofiehof Underjord Presenterar

Apr,13 • 19:30

Startar 13 apr 19:30

Standup med Oslipat! Den här kvällen har alla son-namn, men låt dig inte luras av det! Det är ett gäng väldigt ovanliga komiker med egna stilar som gör det här till en Oslipatkväll du kommer att minnas!

  • 18år+
  • Josefin Johansson behöver ingen närmare förklaring. Programledare för Smartare än en femteklassare, vinnare i På spåret och framförallt en makalös scenpersonlighet. Med energi som motsvarar ett genomsnittligt flisvärmeverk bjuder hon alltid publiken på stor show med lika delar trams och självutlämnande material.
  • Elinor Svensson bemästrar den svåra konsten att blanda in en gnutta sårbarhet i råa och skamlösa skämt. Det är personligt och gränsöverskridande. Alltid med ett imponerande sinne för humor. Elinor har hörts i Tankesmedjan i P3 och gör just nu succé med krimpodden ”Vad blir det för mord?”
  • Viktor Carlsson är en lovande stockholmskomiker som även skrivit manus till Robins i SVT. Som ståuppkomiker är han klurig, vass och väldigt likeable. Driver succépodden ”Poddarnas podd” tillsammans med Filip Andersson.

Framträdanden av Josefin Johansson, Ellinor Svensson, Viktor Carlsson

Kommande event

Kommande event

No Events
Visa alla event