Oscar Zia + Himlen Bror @ The Hush Hush Club

Oscar Zia + Himlen Bror @ The Hush Hush Club

Mar,21

Oscar Zia + Himlen Bror @ The Hush Hush Club

Sofiehof Underjord Presenterar

Oscar Zia + Himlen Bror @ The Hush Hush Club
Mar,21 • 20:00

The Hush Hush Club är stolta att presentera Oscar Zia Dörrar kl 19:00 18+ Här kan ni kolla in Oscar Zia: YouTube Här kan ni kolla in Himlen Bror: YouTube

Oscar Zia – hela Sveriges entertainer – intog popscenen i ung ålder och har visat upp en otrolig musikalisk bredd. Hans musik har spelats över 30 miljoner gånger på Spotify och han har stått på några av landets största scener. Multitalangen sitter inne på ett häpnadsväckande CV och har, utöver musiken, de senaste åren även axlat stora ärofulla programledaruppdrag. Under 2023 har Oscars musikkarriär stått i fokus fullt ut – han har släppt singeln ”Autopilot”, sommarsmashen ”Vem bryr sig” och den vackra “Golvet i hallen” från SVT:s program Songland. Nu startar en händelserik höst för Oscar. Den 1 september släppte han singeln ”Tiotusen” – en låt om exploderande känslor och om viljan att göra allt för en person, eller ge allt för en kväll. Den 6 oktober släpptes låten “Kan något fint få hända” tillsammans med Clara Klingenström och den 13 oktober det efterlängtade albumet Heartbreak Miljonär. Nu står det även klart att han beger sig ut på vårturné med The Heartbreak Tour.

  • Hela grejen med att skriva en skiva är att åka ut och spela den live. Det var ett tag sen jag var ute på turné, och jag längtar massor! Vi ses där, säger Oscar Zia.

HIMLEN BROR Himlen Bror skriver kompromisslöst om berusningsmedel, kärlek, och vemod. En febrig hyllning till livet som fuckup! Musiken har på kort tid fått ett varmt mottagande i indiesverige. I våras lovordades han i SVTs Morgonstudio för sin personliga och drömska mix av dans och melankoli.

Plötsligt blev vännen och techno-geniet ’Lava Lap’ involverad, som med sin kärlek till Acid House, IDM, Jungle mm. adderade mullrande bas och hänsynslösa elektroniska rytmer till låtarna. Live bjuder duon på ett massivt, svängigt sound som sätter både publik och scen i våldsam gungning!

Kommande event

Kommande event

No Events
Visa alla event