Leæther Strip + Piston Damp + Hatif

Leæther Strip + Piston Damp + Hatif

Sep,02

Leæther Strip + Piston Damp + Hatif

Sofiehof Underjord Presenterar

Leæther Strip + Piston Damp + Hatif
Sep,02 • 20:00

Startar 02 sep 20:00

Arrangör: SekktorF

Leæther Strip (dk)

Bandnamnet som har blivit synonymt med den danska elektroniska industrikonstnären Claus Larsen. 1989 kom albumet “Japanese Bodies” och blev snabbt en av de mest spännande nya aktörerna på scenen och nu – över 40 album senare – är Leæther Strip fortfarande en stor inspiration för elektroniska band. Om du ännu inte upptäckt bandet så kan vi lova att det blir energidriven, upptempo och på alla sätt kickass EBM!

Piston damp (no/dk)

Den dansk/norska gruppen skapades redan för 23 år sedan, men liksom många ungdomsprojekt gick de i dvala under en femtonårsperiod. 2020 återupplivades de och sedan dess har både singlar, album och konserter i Sverige, Norge och Tyskland avverkats. Med både bokstavligt och metaforiskt släktskap till Apoptygma Berzerk står ändå Piston Damp på sina alldeles egna ben: Musiken kan beskrivas som smart och skön elektropop med genomtänkta texter med inspiration från olika elektroniska akter som Erasure, The Cure och DAF.

Hatif (sv)

Denna fräscha nyskapande treåring på synth-scenen består av Markus Majdalani och Johan Eckerström. Hatif ger oss ett mörkt spännande sound genom analoga synthar, dansorienterade rytmer, stråkar, popmelodier och en touch av mellanöstern-toner. Texterna handlar om vår tid, våra försök att nå varandra, uppror och motstånd.

Kommande event

Kommande event

No Events
Visa alla event