Jättedam + Pershagen @ The Hush Hush Club

Jättedam + Pershagen @ The Hush Hush Club

Mar,09

Jättedam + Pershagen @ The Hush Hush Club

Sofiehof Underjord Presenterar

Jättedam + Pershagen @ The Hush Hush Club
Mar,09 • 20:00

The Hush Hush Club presenterar Jättedam och Pershagen för en oförglömlig kväll. 18+ 20:00 Här kan ni kolla in Jättedam: YouTube Här kan ni kolla in Pershagen: YouTube

JÄTTEDAM Våren 2023 ärJättedam åter aktuell med ny musik och en sommarturne i Sverige. Det Göteborgsbaserade bandet är det självklara namnet på den samtida svenska progg- och psyk himlen. Live rör sig Jättedam sömlöst mellan improvisation och skrivet material. Med sina odödliga psykedeliska pop-hits ser dom till att ingen spelning är den andra lik och att ingen stannar kvar på jorden. Jättedam har av musiktidningen GAFFA beskrivits som den mest intressanta psykedeliska rocken just nu. I september kommer deras första studioalbum “Onda blommor” som släpps via skivbolaget Gaphals.

PERSHAGEN Pershagens musik sveper genom djupa skogar och fjäll, musik med en nerv och närvaro som leder lyssnaren genom lågmält hypnotiska ljudlandskap och episkt malande partier. I en blandning av psykedelisk rock och postrock skapas starka cinematiska låtar; Det är instrumentalmusik – fast med tydliga låtar. Det är hypnotiskt – men energiskt. Pershagens musik har kallats för tallskogsrock, en benämning som visar att de konventionella beskrivningarna och facken inte riktigt räcker till.

Kommande event

Kommande event

No Events
Visa alla event